Hjälp oss att hjälpa Libanon – Ett rop på stöd mitt i krisens centrum.

Just nu utspelar sig en enorm tragedi i Libanon, där kriget har tvingat tusentals människor att fly från sina hem och lämna allt bakom sig. Landet står inför en humanitär katastrof, igen – människor kämpar för sina liv, och behoven är enorma.

Familjer splittras, barn går utan tak över huvudet, och bristen på basala förnödenheter som mat, vatten och medicin är akut. I detta ögonblick är din hjälp avgörande. Libanon ropar på stöd, och vi kan inte vända bort blicken.

Kriget har lämnat så många i totalt kaos. Hem har förstörts, sjukhus är överfulla och bristen på resurser gör att varje dag är en kamp för överlevnad. Många är nu hemlösa och utan tillgång till grundläggande nödvändigheter, och varje bidrag kan göra en stor skillnad för de mest sårbara.

Vi vädjar till er alla – hjälp oss att nå fram till dem som drabbats hårdast. Ditt stöd kan innebära att ett barn får ett mål mat, att en familj får tak över huvudet, eller att livsviktig medicin når fram till dem som behöver det mest.

Detta är ett ögonblick då vi måste stå tillsammans. Vår medmänsklighet kan ge hopp åt de som annars skulle tappa det. Ditt bidrag, oavsett storlek, gör skillnad.

Stöd Libanon nu.

Du kan antingen swisha, sätta in på vårt konto eller donera via länken för att hjälpa oss att göra skillnad i detta desperata ögonblick.

Tillsammans kan vi lindra smärtan och skapa ljus i mörkret. 🙏Dela detta inlägg och sprid ordet, för varje liten handling ger ett stort eko av hopp🙏

Svensk Insamlings Kontroll: https://www.mynewsdesk.com/…/givande-hand-har-beviljats…