Säkrad årslön för sjuksköterska vid Beit Chabab institutet

Givande Hand kan med glädje informera alla om att tack vare hjälp från alla givmilda och godhjärtade människor, lyckats säkra en årslön för en sjuksköterska i syfte att ta hand om ett antal personer med funktionsnedsättning. Dessa patienter är inkvarterade i Givande Hand kan med glädje informera alla om att tack vare hjälp från alla givmilda och godhjärtade människor, lyckats säkra en årslön för en sjuksköterska i syfte att ta hand om ett antal personer med funktionsnedsättning. Dessa patienter är inkvarterade i Beit Chabab institutet, som är en del av CENTRE HOSPITALIER BEIT CHABAB och som i många år har tagit hand om krigsdrabbade människor. Men på grund av den ekonomiska situationen i Libanon, har institutet flaggat för att man inte har råd längre att ta hand om dessa personer och därmed riskerade att hamna på gatan, då många saknar anhöriga som kan hjälpa de.

Patienterna låter hälsa att de är väldigt glada och tacksamma över att veta att de finns godhjärtade människor som ägnar en tanke åt de och därmed får de att känna värdighet.

Patienterna, vår samarbetsorganisation RAM och Givande Hand riktar ett stort tack till alla som har gjort detta möjligt.

, som är en del av CENTRE HOSPITALIER BEIT CHABAB och som i många år har tagit hand om krigsdrabbade människor. Men på grund av den ekonomiska situationen i Libanon, har institutet flaggat för att man inte har råd längre att ta hand om dessa personer och därmed riskerade att hamna på gatan, då många saknar anhöriga som kan hjälpa de.

Patienterna låter hälsa att de är väldigt glada och tacksamma över att veta att de finns godhjärtade människor som ägnar en tanke åt de och därmed får de att känna värdighet.

Patienterna, vår samarbetsorganisation RAM och Givande Hand riktar ett stort tack till alla som har gjort detta möjligt.