Samarbetsorganisationen RIC, Red In Circle

Det var inte av en slump som Givande Hand valde att inleda samarbete med samarbetsorganisationen, RIC i Libanon, utan vi gjorde det utifrån vår starka tro på och övertygelse om att denna organisation arbetar seriöst med att hjälpa fattiga människor i sin svåra situation, men framförallt med att främja kvinnorättigheter och jämställdhet som oftast drabbas mer än andra och inte minst av våld i hemmet, något som liknar Givande Hands vision och ändamål.

Med några slantar kan du hjälpa dessa människor i deras kamp för överlevnad.

Det är väldigt svårt att bilda sig uppfattning om i vilken misär dessa människor lever.

https://www.facebook.com/105315998337899/posts/250717677131063/

Samarbetsorganisationen RAM

På samma sätt som det visade sig vara rätt val av Givande Hand att inleda samarbete med RIC så är vi lika glada och tacksamma över vårt lyckade samarbete med samarbetsorganisationen RAM som hjälper människor med funktionsnedsättningar. Dessa människor är i extra behov av hjälp från oss andra.

Givande Hand är tacksamma över all hjälp vi har fått hittills och hoppas på fortsatt bidrag från er för göra livet lättare för dessa människor och skänka de glädje inför Jul.

https://www.facebook.com/302426820444180/posts/883403642346492/?sfnsn=mo